Terug naar de homepage
DOVO startpagina - Teams - Jeugd - Nieuws - DOVO F1 trots op nieuwe outfit

Jeugdsite DOVO

Sponsor webruimte

Hoofdsponsoren

RabobankSamenwerking

Businessclub de Heuvelrug

DOVO F1 trots op nieuwe outfit

Laatste wijziging:19-11-2012

Beter een goede buur dan… Bij dit spreekwoord kan F1-speler Milan van Dijk zich sinds kort echt iets voorstellen. Zijn buurman Ruud Schouten gaf gehoor aan een vraag om een kledingsponsor voor de F1. Zaterdag mochten de jongens zich vol trots in de nieuwe tenues hijsen.

Op de foto: F1-trainer Jacco Drost, jeugdvoorzitter Ton Schoeman,
buurman en sponsor Ruud Schouten en elftalleider Erik van Dijk.

De buurman van Milan zag onlangs op Facebook een oproep voorbijkomen, waarin DOVO F1 zei op te zoek te zijn naar een sponsor. Daarin zag Ruud Schouten een goede gelegenheid om meer naamsbekendheid te krijgen voor zijn nieuwe bedrijf Ruud Schouten Foto & Video.
 
Ruud heeft een vaste baan bij Organic Flavour Company, een bedrijf dat zich bezighoudt met biologische thee, kruiden en specerijen. In de uren buiten werktijd is hij begonnen met zijn eigen bedrijf Ruud Schouten Foto & Video. In die hoedanigheid heeft hij al vele fotoshoots en bruidsreportages gemaakt.
 
Ruud volgt de voetbalverrichtingen van zijn buurjongetje Milan op de voet en gunde hem en zijn ploeggenoten de sponsorkleding van harte.
 
Zaterdag stond hij trots tussen de jonge DOVO-talenten, die de goede prestaties nu gepaard kunnen laten gaan met mooie kleding.
 
Naast shirts, broeken en sokken kreeg DOVO F1 ook nog eens de beschikking over nieuwe trainingspakken, met ook daarop uiteraard de naam Ruud Schouten Foto & Video.
 
v.l.n.r. Boven:  Erik v. Dijk (leider), Levi van den Berg, Milan de Vries, Milan v. Dijk, Dennis Weijers en Jacco Drost (trainer).
Onder: Daan Gaasbeek, Jeroen Brouwer, Jaimy Tanis, David Anastasiadis en Rens Diepeveen.

Sponsors


Shirtsponsors 

Webshop